http://2dsolutions.ro/uploads//images/sigla_titlu/about_us.pngDespre Noi
http://2dsolutions.ro/uploads/images/bannere/about_us00.jpg http://2dsolutions.ro/uploads/images/bannere/about_us00.jpg http://2dsolutions.ro/uploads/images/bannere/about_us1.jpg http://2dsolutions.ro/uploads/images/bannere/about_us3.jpg http://2dsolutions.ro/uploads/images/bannere/about_us2.jpg

Despre noi

 2D Barcode Solutions SRL este o companie privata, infiintata in 2007.

Ce facem noi

Datorita anilor multi de experienta in industria de ELECTRONICE si de AUTOMOBILE, am devenit unul dintre furnizorii principali pentru diverse piese stantate si produse de marcare. Suntem specializati in etichete industriale, folii de izolatie, bureti, garnituri si toate tipurile de materiale subtiri cu sau fara suport.

Cum functionam

Datorita departamentului de cercetare si dezvoltare ne straduim sa fim o companie orientata catre inovatie, care este capabila sa raspunda provocarii de a gasi solutia potrivita pentru cele mai dificile medii. Acceleram procesul de NPI (New Product Introduction) printr-o traiectorie speciala de productie de prototipuri, care permite clientilor nostri sa dezvolte un nou produs in cateva zile.

Echipa noastra lucreaza cu clientii de la o etapa timpurie din procesul de proiectare si colaboreaza in ceea ce priveste conceptul si proiectarea, pana la etapa de productie. Centrele noastre de cercetare si dezvoltare sunt echipate cu utilaje de ultima generatie, inclusiv statii de printare FLEXO si SCREEN, taiere cu laser, multiple statii de laminare si multe altele, pentru a asigura toate etapele procesului tehnologic de dezvoltare.

Toate produsele noastre sunt analizate continuu, ca sa ne asiguram ca indeplinesc cele mai stricte regulamente internationale de mediu, ca sunt ecologice si durabile.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a dezvolta si de a furniza clientilor nostri din lumea intreaga un produs compatibil, care va functiona in mediile cele mai aspre si in cele mai grele conditii.

Ce oferim


Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/dsolutio/public_html/lib/html_entity_decode_php4.php on line 306