Hardware, Software & Service

Impreuna cu consumabilele noastre de ultima generatie, furnizam o gama completa de accesorii pentru coduri de bare, care includ scanere, imprimante pentru transfer termic, soft pentru etichete, precum si o echipa de tehnicieni bine pregatita, care pot ajuta clientii pe durata intregului lor proces.

De ce noi?

  • 2D este un furnizor important pentru servicii tehnice si de intretinere pentru echipamentele si sistemele de coduri de bare.
  • Oferim asistenta online
  • Oferim asistenta la instalarea sistemelor
  • Oferim consiliere completa si instruire la sediul clientului.
  • Piesele de schimb pentru toate tipurile de echipamente pentru coduri de bare (imprimante, scanere, terminale, etc.) sunt disponibile pentru livrare imediata.
Scanere pentru coduri de bare - 2D Barcode Solutions

Scanere pentru coduri de bare

2D ofera o varietate larga de scanere pentru coduri de bare, binecunoscute pentru calitatea, functionalitatea si fiabilitatea lor. Gama de scanere pentru coduri de bare si terminale pentru date mobile include: scanere wireless pentru coduri de bare, scanere CCD pentru coduri de bare, scanere cu laser pentru coduri de bare, scanere stil stilou pentru coduri de bare si scanere pentru coduri de bare.

Imprimante pentru transfer termic - 2D Barcode Solutions

Imprimante pentru transfer termic

Imprimantele pentru etichete de coduri de bare permit ca o gama larga de materiale de etichete sa fie imprimate, la diferite viteze si cu o calitate excelenta de tiparire. Exista o gama larga de imprimante disponibile pentru etichete de coduri de bare, de la Zebra, Toshiba-TEC, Sato, etc.

Soft pentru coduri de bare si etichete - 2D Barcode Solutions

Soft pentru coduri de bare si etichete

Soft pentru proiectarea si integrarea etichetelor de coduri de bare. Combina proiectarea avansata si imprimarea etichetelor cu o usurinta de folosire fara rival.

Servicii si Asistenta - 2D Barcode Solutions

Servicii si Asistenta

2D este un furnizor important pentru servicii tehnice si de intretinere pentru echipamentele si sistemele de coduri de bare. Serviciile noastre includ imprimante, scanere, cititoare de coduri de bare si soft pentru etichete.

Servicii - 2D Barcode Solutions